klanten

Onze klanten zitten vooral in non-profit sector, met name gemeenten. Maar we werken ook graag voor andere organisaties, profit of non-profit.

Ons werk blijft vaak onzichtbaar voor de buitenwacht, waardoor we niet altijd onze klanten noemen. Wij werken voor een tevreden klant en die is de uiteindelijke afzender van de beleidsnota of adviesrapport. Zo borgt de klant ook de betrokkenheid bij en verantwoordelijkheid voor de uitvoering van het beleid.

Wij hebben de laatste jaren met veel plezier gewerkt voor en samengewerkt met de volgende gemeenten:

Arnhem, Amersfoort, Capelle a/d IJssel, Dordrecht, Kerkrade, Oisterwijk, Opsterland.

En met de volgende private en publiek-private organisaties:

Actwell, Acquire, ASOM, Bedrijfschap Horeca, Beweging3.0, BRU, CROW, DNG, inno-V, Kluwer, KpVV, MTC, Nederlandse Ambassade in Kigali, ministerie van VenW, ministerie van VROM, Mobility Managers, Provincie Utrecht, SDU, Segment Opleidingen, Smulders Audiovisueel, Speel-O-theek Amersfoort, Stichting Duurzame Samenleving, Taskforce Mobiliteitmanagement, Twynstra Gudde, Utrecht Bereikbaar, VNM en Zero-E.

Wilt u specifieke referenties vernemen, neem dan even contact met ons op.

 

 

 

 

 

 

Citaat van de maand

“Een overheid die niet terugdeinst voor imperfecties maakt een moreel verantwoorde én slimme keus: die kweekt vertrouwen”. Ellen Rutten, Hoogleraar UvA, in de Volkskrant 26 mei 2020.