wie zijn wij?

Hemmo Hemmes is Topstukken in 2008 gestart. Na zijn studie bestuurskunde heeft hij 20 jaar beleid gemaakt en de kwaliteit van informatie verbeterd. Hij haalt zijn energie uit het verbinden van ideeën en mensen.

 

 

ivo_linkedin

Ivo Brandjes  is partner van Topstukken en werkt sinds 2010 op verschillende vlakken samen met Hemmo. Zijn motto is: “Plannen van morgen vandaag realiseren”. Samen richten wij ons op het verbeteren van raadsinformatie door de kwaliteit te meten en mensen te verbinden.

 

 

A100623-ajb-1drianne Jonquière-Breure van JAAN! werkt sinds 2015 met Hemmo aan het versnellen van de Circulaire Economie. Adrianne begeleidt ondernemers die stappen zetten naar een circulaire bedrijfsvoering. Samen adviseren wij gemeenten bij het maken van beleid gericht op die versnelling en begeleiden we ondernemers.

 

 

Geert ten Klooster foto-geert-ten-kloosteris stagiair van Topstukken. Hij is student Bestuurskunde aan de Universiteit Twente en onderzoekt de rol en aanpak van een gemeente op weg naar de circulaire economie.

 

 

 

 

 

Citaat van de maand

‘De eerste en de laatste regel van een rapport kennen, is voldoende om te weten waarover het
gaat’. Voormalig VVD-leider Wiegel gaf ooit toe dat hij weinig las, in: Elsevier, 26 augustus 1995, p.14.