wie zijn wij?

Hemmo Hemmes is Topstukken in 2008 gestart. Na zijn studie bestuurskunde heeft hij 20 jaar beleid gemaakt en de kwaliteit van informatie verbeterd. Hij haalt zijn energie uit het verbinden van ideeën en mensen.

 

 

ivo_linkedinIvo Brandjes  is partner van Topstukken en werkt sinds 2010 op verschillende vlakken samen met Hemmo. Zijn motto is: “Plannen van morgen vandaag realiseren”. Samen richten wij ons op het verbeteren van raadsinformatie door de kwaliteit te meten en mensen te verbinden.

 

 

 

A100623-ajb-1drianne Jonquière-Breure van JAAN! werkt sinds 2015 met Hemmo aan het versnellen van de Circulaire Economie. Adrianne begeleidt ondernemers die stappen zetten naar een circulaire bedrijfsvoering. Samen adviseren wij gemeenten bij het maken van beleid gericht op die versnelling en begeleiden we ondernemers.

 

 

 

Eva van der Craats is stagiair van Topstukken. Zij is afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht richting culturele antropologie. Tijdens haar masterstudie deed Eva onderzoek naar de werking van online deelplatformen. Voor Topstukken verkent Eva de mogelijkheden van een deelplatform binnen de kunstsector.

 

 

 

Citaat van de maand

“De incubatietijd tussen agendering van een maatschappelijk probleem en de bestuurlijke oplossing is ongeveer vijftien à twintig jaar.” Inschatting door Roel Bekker, voormalig topambtenaar. (Bron: Volkskrant zaterdag 5 oktober 2013, O&D blz. 33)